Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΓΑΛΑΞΙΑΣ μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.galaxiastoys.gr.

Επιστροφή Προϊόντων

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες με την απόδειξή/ τιμολόγιό σας, το e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα).

Αν δεν μπορείτε να επιστρέψετε μόνοι σας τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς μπορεί να τα επιστρέψει για εσάς με μία επιπλέον χρέωση. Η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας και το βάρος των εμπορευμάτων.

Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία. Συμφωνείτε να φροντίζετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσετε στην εταιρεία ή στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή την εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier).

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών, τότε η ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΓΑΛΑΞΙΑΣ δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τυχόν όρους εγγύησης των προϊόντων.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει πραγματικό ελάττωμα, το οποίο οφείλεται στην εταιρεία, ή σε περίπτωση που λείπει από το προϊόν ορισμένη συνομολογημένη ιδιότητα, τότε, ως χρήστες έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την πώληση που συνήψατε με την εταιρεία, εκτός αν το πραγματικό ελάττωμα του προϊόντος είναι επουσιώδες.

Το δικαίωμά σας αυτό μπορείτε να το ασκήσετε αφού πρώτα αιτηθείτε την χωρίς επιβάρυνσή σας διόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος με κάποιο άλλο ή τη μείωση του τιμήματος.

Αν επιλέξετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με το ελάττωμα και η εταιρεία οφείλει να σας επιστρέψει το τίμημα και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος.

Επιστροφή αντίτιμου αξίας επιστρεφόμενων προϊόντων

Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις επιστροφής, η εταιρεία θα σας επιστρέψει το ποσό που αναλογεί στην αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική συναλλαγή (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, PayPal).

Επιπλέον, σε περίπτωση που η επιστροφή πραγματοποιείται λόγω υπαιτιότητας της εταιρείας, θα σας επιστραφεί το ποσό που δαπανήσατε για το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων που αγοράσατε από την εταιρεία στο χώρο σας και θα καλύψει και το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων από εσάς προς την εταιρεία (εξαιρουμένων των εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος μεταφοράς άλλος από αυτόν που χρησιμοποιεί ή/και σας πρότεινε η εταιρεία ).

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση δε θα ξεπερνάει το διάστημα των δεκατεσσάρων (14) ημερών. Ο χρόνος έναρξης του δεκατετραήμερου χρονικού διαστήματος  ξεκινάει αφού ενημερώσετε γραπτώς την εταιρία για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και αφού η εταιρεία δεχτεί την επιστροφή τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή των χρημάτων είναι να έχει προηγηθεί η επιστροφή των προϊόντων στην κατάσταση και με τα έγγραφα που αναφέρονται ανωτέρω.

Για την εκτέλεση της επιστροφής των προϊόντων, παρακαλείσθε να αποστείλετε email στο galaxias-sparti@hotmail.gr ώστε να ενημερωθεί το αρμόδιο τμήμα σχετικά με την επιστροφή των προϊόντων και να σας καθοδηγήσει για τα περαιτέρω βήματα.

Επικοινωνία

Αν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε ζητήματα σχετικά με τους παραπάνω όρους χρήσης, επικοινωνήστε με την εταιρεία συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.